Всеукраїнські змагання з велоспорту відбулися під патронатом НОК України

velo5Минулих вихідних у м. Кропивницький проходили Всеукраїнські змагання з велоспорту, пам’яті Заслуженого тренера України Симоненка Сергія Івановича. У змаганнях, які відбувалися під патронатом Національного олімпійського комітету України, взяли участь 138 спортсменів.
Під час урочистого відкриття турніру учасників змагань привітали: начальник відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Сергій Колодяжний та заслужений майстер спорту України з велоспорту на треку, триразовий чемпіон світу, срібний призер XXVI літніх Олімпійських ігор 2000 року в Сіднеї, почесний громадянин міста Олександр Симоненко.
Змагання проводилися в індивідуальній гонці на 10 кілометрів, груповій гонці та в гонці критеріум. Вихованці комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 Кіровоградської міської ради» вдало виступили у змаганнях, завоювавши 8 золотих медалей. Переможцями змагань стали: Кирило Царенко, Євген Крячко, Євген Тесцов, Костянтин Дахновський, Руслан Бондаренко, Максим Ярошенко. Також в активі представників даної спортивної школи 9 срібних і 12 бронзових нагород.

Переможці та призери змагань нагороджені кубками та медалями від Національного олімпійського комітету України, а також медалями і дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.