У Кропивницькому змагалися кращі олімпійські дуети з Кіровоградщини та Дніпропетровщини

11 січня в м. Кропивницькому відбулися фінальні змагання відкритого міського турніру серед вчителів фізичної культури та учнівської молоді «Вчитель + учень = олімпійський дует».
Захід проведено за співпраці відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області й управління освіти міської ради м. Кропивницького. У змаганнях взяли участь 11 команд: чотири команди представляли Дніпропетровську область – дві з міста Кам’янського та дві з Червоногригорівської ОТГ Нікопольського району, дві команди з міста Помічної Кіровоградської області та господарі змагань – НВО № 6, ЗОШ № 22, ЗОШ-інтернат, НВО № 32, НВО № 35 з міста Кропивницького.

До програми заходу входили: змагання з волейболу (2х2), баскетбольна естафета та змагання з тенісу настільного.

У загальному заліку переможцем за сумою трьох видів змагань став дует Кам’янської ЗОШ, другими були представники ЗОШ № 22 міста Кропивницького, третіми фінішували вчитель і учень СШ № 19 з міста Кам’янського. Переможці та призери змагань нагороджені дипломами, медалями, кубками і сувенірами з олімпійською символікою від організаторів заходу.