«Олімпійський тиждень» в Олександрійському НВО № 17 видався насиченим і змістовним

Насичений, змістовний, із захоплюючими спортивно розважальними заходами – таким видався цього року «Олімпійський тиждень» в Олександрійському навчально-виховному комплексі №17.
Впродовж тижня вчитель фізичної культури Євгенія Удовицька та вчитель-реабілітолог Ірина Хітріч провели для школярів розминку «Будь активним!» та спортивну гру «З м’ячами граємось, весело розважаємось!». Непідробний інтерес у дітей викликала вікторина «Що ми знаємо про Олімпійські ігри сучасності!», а спортивні естафети та конкурс капітанів були вибуховим феєрверком фізичних активностей. Тренер-викладач міської ДЮСШ № 2 В’ячеслав Артем’єв зі своїми вихованцями продемонстрували майстер-клас із фехтування для учнів 4-6 класів, а також розповіли школярам цікаві факти та легенди про фехтування. Організатори переконані, що в ЗНЗ № 17 діти ростуть дружними та спритними. У заходах також взяли активну участь діти з особливими освітніми потребами.


Найактивніші учасники «Олімпійського тижня» отримали сертифікати та пам’ятні подарунки від відділення НОК України в Кіровоградській області.