На день міста проведено масові велоперегони під патронатом НОК України

17-19 вересня з нагоди відзначення 267-ої річниці міста проводився відкритий чемпіонат м. Кропивницького та XXVI змагання з велоспорту на шосе, пам’яті Заслуженого тренера України Сергія Симоненка.
У змаганнях, що проходили під патронатом НОК України і сприяння міського й обласного управлінь молоді та спорту, обласної федерації велоспорту, взяли участь 93 спортсмени з 6 команд міст України та області.
Під час підведення підсумків велоперегонів Заслужений майстер спорту України з велоспорту на треку, срібний призер XXVI літніх Олімпійських ігор 2000 року, член НОК України, почесний громадянин міста Олександр Симоненко, начальник управління молоді та спорту Кропивницької міської ради Вячеслав Гурський, начальник управління молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації Ірина Глобенко нагородили переможців і призерів змагань дипломами, медалями та кубками від організаторів,


а стипендіат НОК України Олексій Науменко вручив юним велосипедистам заохочувальні призи від Національного олімпійського комітету України.