У Знам’янці відбулися змагання «Сильних духом»

В м. Знам’янка Кіровоградської області в мальовничому місці «Копанка» відбувся спортивно-патріотичний захід на підтримку Збройних Сил України «Сильні духом».
Захід організовано за співпраці Знам’янської міської ради, громадської організації «Українське капеланство» та відділення НОК України в Кіровоградській області.
В рамках заходу за звання найсильніших чоловіків Кіровоградщини змагалися 5 команд. Учасники переміщали колесо вагою 250 кг, підіймали гирі та визначали кращих в перетягуванні канату. За підсумками всіх випробувань найкращий результат продемонстрували представники команди «Сильна Кіровоградщина» з Кропивницького. Друге місце посіла команда «Локомотив», за яку виступали працівники місцевої залізниці. Бронзові нагороди в активі команди військовослужбовців.


В перерві основних змагань організатори підготували цікаві конкурси для юних вболівальників. Хлопчики та дівчатка залюбки демонстрували свою фізичну підготовку. Переможцем став 10-річний Денис Куриленко, який за 2 хвилини підійняв 4-кілограмову гирю 96 раз.
Переможці та призери змагань нагороджені дипломами, медалями та подарунками від організаторів, а всіх присутніх волонтери частували смачним козацьким кулішем та прохолоджуючими напоями.