Кропивничани відзначили День міста енергійно та драйвово

21 вересня мешканці обласного центру Кіровоградщини відзначали 265-ту річницю свого міста.
За ініціативи відділення НОК України в Кіровоградській області й управління молоді та спорту міської ради цей святковий для кропивничан день розпочався із оздоровчого пробігу і вело заїзду центральними вулицями, танцювального флешмобу та загальноміської ранкової зарядки «Do like OLYMPIANS» на площі перед міською ратушею.


Майстер-клас із олімпійської розминки для шанувальників здорового способу життя провела Майстер спорту України зі спортивної гімнастики, чемпіонка України, учасниця чемпіонату Європи Катерина Шумейко. Кропивницькі спортсмени і фізкультурники зрання зарядили містян позитивною енергією, створили драйвову атмосферу свята.
По завершенні зарядки міський голова Андрій Райкович привітав шанувальників спорту, побажав гарного настрою та нових успішних стартів і перемог на світових спортивних аренах.
Продовжилася святкова спортивна програма «Олімпійським уроком» для кропивничан у міському парку. Всі бажаючі, не зважаючи на вік та фізичну форму, могли отримати спортивні майстер-класи і спробувати себе у змаганнях із шахів, шашок, дартсу, настільного хокею, обертанні обруча, жонглюванні м’ячем, фрізбі та фігурній їзді на велосипеді.
Найактивніші та найбільш майстерні учасники «Олімпійського уроку» отримали сертифікатами та сувеніри від обласного відділення НОК України.
Загалом протягом святкового дня до спортивних заходів долучилися більше 900 містян.