«День ходьби» єднає представників різних поколінь

В цьому році наприкінці жовтня виповнюється 20 років з моменту офіційного відкриття відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області.
З цієї нагоди у співпраці з обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проведено фізкультурно-оздоровчий захід «День ходьби». До заходу, який проходив на території парку «Козачий острів» міста Кропивницького, долучилися ветерани спорту, а також їх діти й онуки.
В чудовий осінній день кожен бажаючи подолав дистанцію залежно від свого віку та фізичних можливостей. Колишній керівник Кіровоградського відділення НОК, а нині член НОК України та член виконкому обласного олімпійського осередку Володимир Ковальов, головний спеціаліст відділення Микола Аношкін, заступник голови обласної організації ветеранів фізичної культури та спорту Анатолій Ковальов, методист міської КДЮСШ № 3 Євгеній Янков, разом із членами ветеранської організації продемонстрували чудову фізичну форму та власним прикладом продемонстрували, що вік не стає на заваді для занять спортом, якщо є велике бажання та натхнення.


На згадку про участь у заході всі учасники отримали дипломи та подарунки зі спортивною символікою від організаторів.