Визначено кращих «олімпійських лелеченят» Первозванівського НВО

В опорній школі «Первозванівське навчально-виховне об’єднання» відбувся перший етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя».
Відкривали змагання: головний спеціаліст відділення НОК України в Кіровоградській області Микола Аношкін, начальник відділу освіти, молоді, спорту та туризму Первозванівської сільської ради Олена Солодєєва, директор навчального закладу Оксана Курлова, директор місцевого центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Наталія Фельдман.


У напруженій та завзятій боротьби в загальному заліку третє місце посіла команда учнів Калинівської філії. Поступившись переможцям лише одним балом срібними призерами стали учні Степової філії. А золоті нагороди на право представляти Первозванівську об’єднану територіальну громаду в обласному етапі змагань завоювали вихованці Первозванівської філії.
Учасникам і призерам «Олімпійського лелеченяти» почесні гості вручили дипломи та сертифікати на отримання волейбольних м’ячів від обласного відділення НОК. Також шкільні команди на згадку про участь у заході отримали пам’ятні календарі, олімпійські щоденники, цікаві спортивні книги від Національного олімпійського комітету України.