Кропивницькі вчителі фізкультури і старшокласники познайомилися з новою грою – флорбол

За сприяння відділення НОК України в Кіровоградській області та обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» в НВО № 6 м. Кропивницького реалізовано новий навчально-спортивний проект «Знайомимося з грою Флорбол».
Захід тривав протягом трьох днів. Розпочався проект з науково-практичного семінару, під час якого вчителі фізичної культури обласного центру отримали теоретичні знання щодо історії флорболу та правил гри. Доповідачами виступили: вчитель фізичної культури НВО № 6 Сергій Лавров, головний спеціаліст обласного відділення НОК микола Аношкін, методист міського управління освіти Олексій Коваленко.


Під час практичної частини семінару його учасники ознайомилися з інвентарем для флорболу, спробували виконати дріблінг, передачі та кидки по воротах, а також взяли участь в товариській зустрічі між імпровізованими командами.
Наступного дня відбувся перший офіційний міський турнір з флорболу, який об’єднав любителів спорту з чотирьох команд. Дружня атмосфера, правила fair play та неймовірний азарт до перемоги панували упродовж турніру.

А завершилося триденне свято флорболу в НВО № 6 змаганнями школярів, у яких взяли участь учні 10 – 11 класів.
За результатами змагань команди-переможці нагороджені кубками та дипломами, а всі учасники отримали пам’ятні медалі-сувеніри.