Спортивна Масляна в Гімназії імені Тараса Шевченка

26 лютого з нагоди відзначення свята Масляної проведено «Олімпійське свято спорту» з учнями кропивницької Гімназії імені Тараса Шевченка.
У спортивно-пізнавальному заході, організованому за співпраці відділення НОК України в Кіровоградській області, міського управління молоді та спорту, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і дирекції навчального закладу, взяли участь 80 школярів.
У рамках спортивного свята діти відкрили для себе цікаві факти з історії виникнення та проведення олімпійських ігор, дізналися про досягнення українських спортсменів-олімпійців, взяли участь у спортивних естафетах, відповіли на запитання олімпійської вікторини.


Для комплектування «Олімпійського куточка» навчального закладу організатори спортивного свята вручили літературу від Національного олімпійського комітету України. Команди-учасниці нагороджені дипломами управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького, а всі юні спортсмени отримали сувеніри від обласного відділення НОК України.