Спортивне свято для дітей із родин внутрішньо переміщених осіб

20 квітня в комунальному закладі «Кропивницький міський соціальний гуртожиток № 1» в рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я!» проведено спортивне свято для дітей із родин внутрішньо переміщених осіб.
Захід організовано за співпраці управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області. Для дітей вимушених переселенців організатори провели змагання з дартсу, фрізбі, боулінгу, хокею на столі, а також конкурси на влучність і координацію рухів.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами управління молоді та спорту міської ради. Також учасники заходу отримали сувеніри з олімпійською символікою від обласного відділення НОК України, а для закладу організатори надали літературу на олімпійську тематику, якою зможуть користуватися мешканці соціального гуртожитку.
Нагородження провели: майстер спорту України зі спортивної гімнастики, чемпіон України, учасник чемпіонату Європи Олександр Незамай та призер дитячо-юнацької футбольної ліги України Артем Дануца.