Найкращі юні волейболісти Кіровоградщини відзначені спеціальними призами від обласного відділення НОК України

У м. Кропивницькому проведено обласні змагання з волейболу серед спортсменів 2003 р. н. і молодших.
Змагання організовано управлінням освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації та обласною федерацією волейболу за сприяння відділення НОК України в Кіровоградській області. Ігри відбувалися в два етапи та зібрали 8 команд юнаків і 14 дівочих колективів, які представляли міста, райони та об’єднані територіальні громади Кіровоградщини.


Серед юнаків звання чемпіонів області завоювала команда обласного центру, за яку виступали вихованці міської КДЮСШ № 3. Срібні медалі вибороли волейболісти з міста Олександрії. Третє місце посіли представники Новоукраїнського району.В змаганні дівчат золоті нагороди вибороли юні волейболістки з м. Долинської. Срібну сходинку п’єдесталу посіли спортсменки Олександрії. Бронзовими призерками стали представниці Онуфріївки.
Переможці та призери змагань нагороджені грамотами управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації, а найкращі гравці відзначені дипломами та подарунками від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.