Баскетбольні баталії у Помічній

За сприяння відділення НОК України в Кіровоградській області в м. Помічна проведено Кубок з баскетболу на призи баскетбольного клубу «ОРЛИ».
Привітання учасників та нагородження переможців проводили: заступник міського голови Ірина Хрущ, головний спеціаліст обласного відділення НОК України Микола Аношкін та начальник відділу освіти Помічняської територіальної громади Ніна Семашко.


Команди продемонстрували належну підготовку та волю до перемоги. У напруженому протистоянні золоті медалі та кубок БК «ОРЛИ» сезону 2021 року вибороли більш досвідчені гравці команди «Dream time», друге місце посіла команда «Чемпіон», бронзовими призерами стали юні баскетболісти БК «ОРЛИ» (юніори), які у напруженій боротьбі переграли представників Новоукраїнської територіальної громади.
Окрасою турніру став видовищний конкурс «Слем-данків», якй вперше відбувся у Помічній. У конкукрсі брали участь 5 баскетболістів, які демонстрували свої уміння у закиданні м’яча зверху, а кращим слем-данкистом став Дмитро Зеленський.
По завершенні змагань гравці були нагороджені дипломами і медалями та отримали пам’ятні значки і футболки з олімпійською символікою. Також спеціальними призами від організаторів нагороджені кращі снайпери турніру: Кирило Аношкін, Владислав Прутян, Ярослав Подвашацький і Юрій Курячий.