Юні тенісисти долучилися до проекту НОК України #OlympicLab

25-28 червня на тенісних кортах стадіону м’ясокомбінату «Ятрань» проходив літній Кубок міста Кропивницького з тенісу серед школярів, присвячений Дню Конституції України.
У цікавій напруженій боротьбі перемогу в міському тенісному кубку завоював Руслан Лєбєдєв. Срібним призером став його менший брат Дмитро Лєбєдєв. Третє місце посів Вадим Мамаєнко. Також спеціальну відзнаку «Приз глядацьких симпатій» отримала Ульяна Заболотна. Переможці й призери змагань нагороджені дипломами, кубками та подарунками від організаторів.


Також в рамках турніру реалізовано один із напрямів Всеукраїнського спортивно-інтерактивного освітнього заходу серед дітей та молоді #OlympicLab. Голова відділення НОК України в Кіровоградській області Вадим Бебко та голова Кропивницької міської федерації тенісу Петро Верстюк розповіли учасникам змагань про олімпійські та загальнолюдські цінності, якими має керуватися кожен спортсмен. На згадку про участь у заході юнаки та дівчата отримали тематичні футболки із символікою #OlympicLab від Національного олімпійського комітету України.