Учні НВО № 32 взяли участь у проекті НОК України «DO like OLYMPIANS»

З нагоди відзначення в Україні «Європейського тижня спорту» в навчально-виховному об’єднанні № 32 «Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, позашкільний центр «Школа мистецтв» міста Кропивницького реалізовано проект Національного олімпійського комітету України «DO like OLYMPIANS».
Учасників спортивного свята привітали головний спеціаліст обласного олімпійського осередку Микола Аношкін та Майстер спорту України зі стрільби кульової, стипендіат НОК України Марія Бєлявська. Почесні гості провели для школярів екскурс в історію проведення олімпійських ігор, нагадали про спортивні звитяги олімпійців Кіровоградщини.


Кандидат у майстри спорту України з художньої гімнастики Анна Мутнова провела з учнями сьомих класів олімпійську зарядку.
На завершення заходу школярі взяли участь у вікторині «Знавець олімпійського спорту».
Найкращі спортивні ерудити відзначені дипломами міського управління молоді та спорту, учасники заходу отримали сувеніри з олімпійською символікою, а для навчального закладу представники обласного відділення НОК надали спортивний інвентар і літературу на олімпійську тематику.