У Кропивницькому для дітей влаштували одноденну таборівку

Близько 100 дітей віком від 6 до 16 років провели свій вихідний день у наметовому містечку, розташованому в одному з центральних парків міста.
Для мешканців дитячого табору організатори підготували цікаву пізнавально-розважальну програму з різноманітними майстер-класами. Діти брали участь у виконанні завдань на станціях «Екстрим», «Медична допомога», «Танцювальна», «Іноземні мови», «Захисник», «Туристична», «СТО». Юні таборівці навчалися встановлювати намет, прокладати маршрут за навігатором, надавати першу медичну допомогу, розбивати табір у лісі, підніматися по відвісній скелі, долати різноманітні перешкоди, вимірювати тиск, одягати засоби захисту, вчилися танцювати.


На обід дітей чекала смачна польова каша, полуденник звичайно не обійшовся без морозива, а під час вечірнього вогнища – смажили зефір на багатті. На завершення дня таборівчани разом зі своїми вожатими підготували святковий концерт, під час якого і відбулося нагородження усіх учасників таборівки.

До проведення нового цікавого заходу, ініційованого управлінням молоді та спорту міської ради м. Кропивницького, долучилися чимало організацій. Зокрема, відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області надало олімпійські футболки для волонтерів, які виконували завдання вожатих, і сувеніри з олімпійською символікою для найактивніших учасників таборівки.