«Олімпійський урок» для юних велосипедистів

4 вересня відділенням НОК України в Кіровоградській області за сприяння відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради і міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у рамках Всеукраїнської акції «Олімпійський тиждень» проведено спортивно-виховний захід «Олімпійський урок» із учнями відділення велоспорту КДЮСШ № 1 міста Кропивницького.
На початку уроку представники обласного відділення Національного олімпійського комітету України розповіли юним спортсменам про історію виникнення і проведення Олімпійських ігор. А майстер спорту України з велоспорту, стипендіат НОК України, багаторазовий чемпіон України, учасник Всеукраїнських змагань на витривалість «Iron man» Андрій Охватенко розповів спортсменам-початківцям про свою спортивну кар’єру та відповів на їх запитання.
Потім юнаки та дівчата продемонстрували свої вміння у спортивних змаганнях і конкурсах та відповіли на запитання олімпійської вікторини.


Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а найактивніші учасники «Олімпійського уроку» отримали подарунки від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.