Урамках «Європейського тижня спорту» проведено спортивне свято

28 вересня з нагоди відзначення в Україні «Європейського тижня спорту» в місті Кропивницькому проведено спортивне свято до програми якого увійшли показові виступи та змагання зі спортивно-прикладних і технічних видів спорту.
Масовий творчо-спортивний захід організований за співпраці відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області, міського управління молоді та спорту, станції юних техніків, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Погожого осіннього дня біля 200 мешканців і гостей обласного центру виявили бажання активно провести свій вікенд у міському парку. До уваги шанувальників здорового способу життя організатори запропонували виставку моделей морських суден, кораблів, радіокерованих літаків та показові виступи переможців і призерів чемпіонатів України з дельтапланерного та судомодельного спорту. Також всі бажаючі мали можливість взяти участь у різноманітних рухливих спортивних конкурсах, випробувати свої сили у велоестафеті, подолати траси різної складності в мотузковому парку.


Найактивніші любителі спорту відзначені дипломами управління молоді та спорту міської ради, а також отримали сувеніри з олімпійською символікою від НОК України та призи від меценатів.