Традиційні велоперегони проведено під патронатом НОК України

Минулих вихідних у м. Кропивницькому проходив чемпіонат України та Всеукраїнські змагання з велоспорту, пам’яті Заслуженого тренера України Сергія Симоненка.
У змаганнях, які відбувалися під патронатом Національного олімпійського комітету України, взяли участь 156 спортсменів із 23 команд. Під час урочистого відкриття змагань учасників привітали: заслужений майстер спорту України з велоспорту на треку, срібний призер XXVI літніх Олімпійських ігор 2000 року Олександр Симоненко, державний тренер збірної України з велоспорту Олексій Солнцев, директор обласної школи вищої спортивної майстерності Юрій Симоненко.
Велоперегони проводилися в гонці з вибуттям, парній гонці та гонці критеріум. Місцеві вихованці гідно представили кіровоградську школу велоспорту, до становлення та розвитку якої багато зусиль доклав уславлений тренер Сергій Іванович Симоненко. За підсумками всіх стартів у активі кропивницьких велосипедистів одна перемог, яку завоювали Володимир Микитюк і Євген Тесцов у парній гонці серед молодших юнаків, а також 4 срібні та 3 бронзові медалі. Переможці й призери змагань нагороджені кубками, дипломами, медалями та призами від організаторів.