На Кіровоградщині дано старт Всеукраїнській акції «Олімпійський тиждень»

На Кіровоградщині дано старт Всеукраїнській акції «Олімпійський тиждень». Однією з перших до заходу НОК України долучилася загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 обласного центру в якій проведено навчально-виховний захід «Олімпійський урок».
З нагоди цієї події до закладу завітали фахівці відділення НОК України в Кіровоградській області Микола Аношкін та Людмила Стратова. Гості розповіли школярам цікаві факти з історії виникнення і проведення Олімпійських ігор від стародавніх часів до ігор сучасності. Потім юні спортсмени відповіли на запитання «Олімпійської вікторини».


Найкращі знавці олімпійського спорту отримали спеціальні призи з логотипом «OLYMPIC LESSON» від Національного олімпійського комітету України: футболки, блокноти, зошити, лінійки, а також Олімпійські щоденники та Олімпійські путівники. Для використання під час проведення шкільних заходів представники обласного осередку НОК передали м’ячі та спортивну літературу. На завершення уроку його учасники, організатори та гості побажали успішного виступу юнакам та дівчатам ЗОШ № 2, які представляють Кіровоградську область у фіналі Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя».