«Олімпійське літо» в Гайвороні

DSCN26435 липня в рамках проведення Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей у літній період канікул та заходів в оздоровчих таборах «Олімпійське літо» в дитячому позашкільному оздоровчому закладі «Чайка» м. Гайворон, що на Кіровоградщині, відбулися спортивні змагання.
Захід організовано та проведено завдяки співпраці Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відділення НОК України в Кіровоградській області та дирекції оздоровчого закладу. У гості до юних мешканців «Чайки» завітали: директор Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Марина Марініна, представники обласного відділення НОК України та 5-разовий рекордсмен України, чемпіон України, Європи та світу з гирьового спорту Сергій Шевченко.

Після офіційних привітань для учасників та гостей спортивного свята унікальні вправи продемонстрували спортсмени із групи силового жонглювання гирями обласного центру. Діти, вихователі та працівники закладу із захопленням переглянули виступ відомих спортсменів та нагородили їх гучними оплесками.

Потім 122 вихованці оздоровчого закладу взяли участь у змаганнях із футболу, волейболу, настільного тенісу. Переможці й призери змагань нагороджені медалями та дипломами від Кіровоградського обласного центру «Спорт для всіх», а представники обласного відділення НОК України подарували дитячому закладу спортивний інвентар, літературу на олімпійську тематику та сувенірну продукцію.