Більше 60 юних кропивничан відпочили в танцювально-спортивному таборі

Протягом десяти днів на базі кропивницького дитячо-юнацького клубу «Гірник» діяв танцювально-спортивний табір для дітей і молоді міста.
Можливість активно відпочити мали більше 60 дітей, юнаків та дівчат віком від 4 до 20 років, які були розділені на 4 загони. Роботу табору було організовано за співпраці відділення НОК України в Кіровоградській області, зразкового колективу-студії хореографічного мистецтва «Аеліта» управління молоді та спорту міської ради міста Кропивницького, управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації.
Для учасників табору організатори підготували насичену програму до якої увійшли різноманітні квести, спортивні змагання та естафети, заняття з акторської майстерності, які проводила провідна акторка обласного академічного українського музично-драматичного театру імені М.Кропивницького Дар’я Завгородня, майстер-класи з хореографії та художньої гімнастики від викладачів «Аеліти» Андрія Ярового, Олени Должикової, Івана Білко, майстра спорту з художньої гімнастики Вікторії Фесюк, педагогів київських танцювальних шкіл «MyWay» та «TopOne» Богдана Харлима та Вікторії Соловйової, заняття з медичної та військової підготовки від Ірини Квінцерт, майстер-клас з візажу від Антоніни Шершень.


За виконання завдань на заняттях та участь у змаганнях діти отримували оцінки у вигляді наліпок. Відповідно до їхньої кількості, визначалося місце дитини у рейтингу учасників табору.
В останній день табору в лісопарковій зоні міста відбувся масовий квест із безліччю інтелектуальних, творчих та спортивних завдань, оголошенням рейтингу учасників та святом вуличної їжі. На завершення всі учасник табору отримали від обласного відділення Національного олімпійського комітету України різноманітні цікаві подарунки.