Визначилися переможці «Олімпіади Кіровоградщини»

У рамках Всеукраїнській акції НОК України «Олімпійський тиждень» у місті Знам’янка проведено обласні комплексні змагання серед дітей і юнацтва «Олімпіада Кіровоградщини».
Під час урочистого відкриття змагань спортсменів-аматорів привітали: перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Коваленко і директор обласного центру «Спорт для всіх», заступник голови відділення НОК України в Кіровоградській області Дмитро Янчук.


У спортивних перегонах взяли участь команди із 28 міст, районів та об’єднаних територіальних громад Кіровоградщини, загалом близько 300 спортсменів-аматорів. До програми змагань входили естафети з елементами футболу та баскетболу, стрибки на скакалці, випробування з легкої атлетики.
У перерві між спортивними конкурсами місцеві юні таланти розважали учасників і вболівальників різноманітними хореографічними та вокальними номерами.
За підсумками всіх випробувань у загальному заліку перемогу святкувала команда Олександрівського району. Срібні нагороди вибороли представники Маловисківського району. Бронзовими призерами стали спортсмени Бобринецької об’єднаної територіальної громади.
Переможці та призери «Олімпіади Кіровоградщини» нагороджені дипломами, медалями, кубками управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації й обласного центру «Спорт для всіх», а також отримали спортивний інвентар від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.