Велика Северинка гостинно зустрічала учасників Олімпійського дня


14 червня у Великосеверинівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів, позашкільний центр відбулось спортивне свято «Олімпійський день», присвячене 125 річниці створення МОК.
Здобувачів освіти привітали гості заходу:голова Великосеверинівської сільської ради Сергій Левченко, головний спеціаліст відділення Національного Олімпійського Комітету України в Кіровоградській області Микола Аношкін. начальник Кіровоградського обласного відділення комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олександр Шевченко.


Вихованці пришкільних таборів сіл Велика Северинка та Оситняжка, представники сільської ради, депутатського корпусу, громадськості взяли участь у забігу на 400 метрів у трьох вікових категоріях. Продовжилося свято змаганнями «Юні Олімпійці» серед учнів молодших школярів, а учні 5 – 11 класів взяли участь у першому етапі обласних комплексних змагань «Олімпіада Кіровоградщини» та визначили найсильнішу команду в футбольному турнірі. За рішенням оргкомітету спортивного свята всі учасники виявилися гідними олімпійського девізу «Швидше, вище, сильніше!»
На завершення цікавого та насиченого спортивного дня навчальні заклади, що долучилися до заходу, отримали літературу, яка знайомить школярів з олімпійським рухом. Кожен спортсмен отримав сертифікат учасника Олімпійського дня та значки «Olympic Day», а переможці були нагороджені спеціальними медалями від НОК України.