У Кропивницькому популяризували важку атлетику

З метою популяризації олімпійських видів спорту в рамках масштабної спортивно-розважальної програми в парку культури та відпочинку «Ковалівський» міста Кропивницького проведено майстер-клас із важкої атлетики.
Захід організовано за співпраці відділення НОК України в Кіровоградській області та обласної федерації важкої Захід організовано за співпраці відділення НОК України в Кіровоградській області, обласної федерації важкої атлетики, управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації. Майже 800 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які виховуються в прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу, дітей, які проживають у сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах, з різних куточків регіону, які цього дня з’їхалися до обласного центру для участі у святкових заходах, мали можливість безпосередньо спостерігати за відкритим тренуванням найвідоміших представниць жіночої важкої атлетики Кіровоградщини.
Під керівництвом Заслуженого тренера України В’ячеслава Жукова свою майстерність демонстрували: чемпіонка та рекордсменка України з важкої атлетики Дар’я Шестель, призерка чемпіонатів України серед молоді Вікторія Петрова, їх партнерки по збірній області, а також зовсім юні вихованки уславленого тренера.


За словами організаторів майстер-класи з важкої атлетики планується зробити традиційними та регулярно проводити в різних мікрорайонах міста.