Запрошуємо шанувальників здорового способу життя до участі в Олімпійському дні!

07 червня 2019 року в м. Кропивницькому відбудеться масовий захід Олімпійський день.
Шановні колеги, друзі, шанувальники здорового способу життя!

23 червня 1894 року на Першому олімпійському конгресі в Парижі за ініціативи французького громадського діяча П’єра де Кубертена було створено Міжнародний олімпійський комітет та прийнято рішення про відродження Олімпійських ігор.
Цього року ми відзначаємо 123 річницю проведення перших Олімпійських ігор сучасності під егідою Міжнародного олімпійського комітету, які відбулися 1896 року в Афінах.
Тому щороку саме в ці дні спортивна громадськість Кіровоградщини разом з українською та міжнародною спільнотою відзначає Олімпійський день, метою якого є пропаганда здорового способу життя, залучення широких верств населення до регулярних занять фізичною культурою та спортом.

З цієї нагоди 07 червня 2019 року в м. Кропивницькому відбудеться спортивно-видовищний захід Олімпійський день.

ПРОГРАМА ОЛІМПІЙСЬКОГО ДНЯ 2019:
Дата: 07 червня 2019 року, п’ятниця.
Місце: м. Кропивницький, стадіон «Зірка», площа Героїв Майдану.

08.00 – 08.45 – реєстрація учасників масового оздоровчого пробігу, видача стартових номерів (для участі в пробізі необхідно мати довідку лікаря щодо дозволу на участь) (стадіон «Зірка»);

08.45 – 08.55 – масова руханка (стадіон «Зірка»);

08.55 – 09.00 – шикування на старт учасників пробігу (стадіон «Зірка»);

09.00 – старт масового оздоровчого пробігу за маршрутом: стадіон «Зірка» – вул. Челюскінців – вул. Шевченка – вул. Велика Перспективна – площа Героїв Майдану.

09.20 – 09.50 – вітання і нагородження учасників Олімпійського дня (площа Героїв Майдану).

Кожен учасник Олімпійського дня отримає сертифікат за підписом президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки та президента Міжнародного олімпійського комітету Томаса Баха, а наймолодший, найстарший учасники та спортивні сім’ї будуть відзначені спеціальними призами.

Організатори заходу: відділення НОК України в Кіровоградській області, управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації, управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького, обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Запрошуємо всіх шанувальників здорового способу життя
до участі в Олімпійському дні!