Всеукраїнський турнір з гімнастики художньої «Квітка України» пройшов на високому рівні

Минулих вихідних Кропивницький гостинно приймав учасників та гостей всеукраїнського турніру з гімнастики художньої «Квітка України».
Змагання традиційно відбуваються під егідою майстра спорту України з гімнастики художньої, Катерини Квітки, за сприяння управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації; відділення НОК України в Кіровоградській області, управління молоді та спорту міської ради, Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати, обласної федерації художньої гімнастики.
Цього року в турнірі взяли участь 168 спортсменок у складі 17 команд із 7 регіонів України.


Однією з найчисельніших на змаганнях була команда гімнасток місцевої комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 3. Представниці даного спортивного закладу завоювали 7 золотих, 6 срібних і 4 бронзові нагороди у різних вікових категоріях.
Під час підведення підсумків учасниць свята спорту, грації та краси привітав віце-президент Національного олімпійського комітету України Андрій Павелко. Переможці й призери змагань нагороджені дипломами обласного відділення НОК України, медалями та подарунками від організаторів і меценатів.