На Кіровоградщині триває “Олімпійське літо”

З нагоди відзначення Дня Незалежності України в селі Дмитрівка Кропивницького району Кіровоградської області проведено спортивно-оздоровчий захід «Олімпійське літо» для місцевих хлопчиків та дівчаток.
В гості до юних дмитрівчан завітали перший заступник голови відділення НОК України в Кіровоградській області, директор обласного центру «Спорт для всіх» Дмитро Янчук та відповідальний секретар відділення Микола Аношкін. Організатори підготували учасникам цікаву змагальну програму – конкурси на перевірку загальної фізичної підготовки учасників, спритність, вправність.


Переможці та призери змагань нагороджені дипломами і медалями та отримали «Олімпійські щоденники», які зовсім скоро стануть в нагоді школярам. Також представники обласного осередку НОК поспілкувалися з керівником відділу освіти, молоді та спорту Дмитрівської сільської ради, домовилися вже восени провести «Олімпійський урок» для школярів Дмитрівської громади та передали книги з історії олімпійського спорту для оформлення на базі місцевої школи «Олімпійського куточка».