ОЛІМПІЙСЬКИЙ УРОК В ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ ШКОЛІ – ЛІЦЕЇ № 19

DSCN7914Відповідно до Положення про Всеукраїнський олімпійський урок, в рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту України в комунальному закладі «Навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІ ст. – ліцей № 19 – позашкільний центр» м. Кіровограда для всіх учнів школи було проведено спортивно-виховний захід «Олімпійський урок».

Під час урочистого відкриття заходу учнів школи привітали: директор навчального закладу Юрій Шаров, головний спеціаліст обласного відділення НОК України Микола Аношкін, відомі спортсмени – випускники даного навчального закладу. В свою чергу школярі, вихованці спортивних секцій, що діють на базі школи, продемонстрували свої вміння в показових виступах із художньої гімнастики, таеквондо, ушу, тайського боксу.

Після урочистої частини замість звичних уроків за шкільною партою всі учні дружно перейшли на спортивні майданчики, де протягом дня проходили змагання із футболу, волейболу, легкої атлетики, підтягування на перекладині. А фахівці дитячо-юнацьких спортивних шкіл відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради спільно з регіональним відділенням Національного олімпійського комітету України та міським центром «Спорт для всіх» організували для школярів різноманітні спортивні змагання на влучність та спритність.
Тож всі учасники «Олімпійського уроку» крім незабутніх вражень та гарного настрою отримали заряд бадьорості на весь навчальний рік. А переможці та призери змагань були нагороджені дипломами від організаторів спортивного свята.