Олімпійський день здоров’я проведено в ЗОШ № 23

17 січня в загальноосвітній школі № 23 міста Кропивницького проведено «Олімпійський день здоров’я», присвячений 80-ій річниці утворення Кіровоградської області, що відзначається в січні цього року.
Захід організовано за співпраці відділення НОК України в Кіровоградській області, управління молоді та спорту міської ради, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та адміністрації навчального закладу.


Школа № 23 є однією з найстарших у місті та має славні спортивні традиції. На уроках фізкультури з дітьми працюють досвідчені вчителі та методисти. Під час заходу школярі не лише дізналися про історію Кіровоградщини, а також із задоволенням продемонстрували вправність у спортивних конкурсах і естафетах та відповіли на запитання олімпійської вікторини.
Команди-учасниці нагороджені дипломами управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького, а всі юні спортсмени отримали сувеніри від обласного відділення НОК України. Також у рамках акції Національного олімпійського комітету України «Олімпійська книга» представники обласного осередку НОК надали навчальному закладу літературу на олімпійську тематику для облаштування шкільного «Олімпійського куточка».