Жіночий турнір з класичного волейболу пам’яті Ольги Янчук удесяте проведено в обласному центрі

21 жовтня в Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка проведено Х традиційний турнір з класичного волейболу серед жіночих команд, присвячений пам’яті старшого тренера-викладача кафедри фізичного виховання Ольги Володимирівни Янчук.
Змагання організовані за сприяння: відділення НОК України в Кіровоградській області, управління молоді та спорту Міської ради м. Кропивницького, управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації, обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Кіровоградської обласної федерації волейболу.
У турнірі взяли участь 6 команд із Кропивницького та Олександрії. В напруженій боротьбі перемогла команда студенток факультету фізичного виховання ЦДПУ ім. Володимира Винниченка. Срібні нагороди вибороли волейболістки Кропивницького медичного коледжу. Третє місце посіли спортсменки волейбольного клубу «Фенікс» з обласного центру.


Переможці й призери змагань нагороджені медалями і кубками від обласного відділення Національного олімпійського комітету України та дипломами обласного центру «Спорт для всіх».