Олімпійський день здоров’я, присвятили Юнацьким Олімпійським іграм

17 жовтня в КДЮСШ № 3 міста Кропивницького проведено «Олімпійський день здоров’я», присвячений ІІІ літнім Юнацьким Олімпійським іграм.
Учасниками заходу, організованого за співпраці відділення НОК України в Кіровоградській області, управління молоді та спорту міської ради, управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації та центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», стали 48 юних спортсменів.
Головний спеціаліст відділення НОК України в Кіровоградській області Микола Аношкін розповів вихованцям спортивної школи про вдалі виступи представників Кіровоградщини у складі збірної України на Юнацьких Олімпійських іграх у Буэнос-Айресі. Діти дізналися, що в змаганнях зі скелелазіння, які вперше ввійшли до програми Олімпійських ігор, учень КДЮСШ № 1 м. Кропивницького Ярослав Ткач посів почесне 11 місце. Присутні оплесками привітали успіх легкоатлета обласної СДЮСШОР № 2 Олега Дорощука, який завоював бронзову медаль Юнацьких Олімпійських ігор у стрибках у висоту.
Натхненні розповіддю про досягнення українських олімпійців, вихованці відділень тенісу настільного, дзюдо та художньої гімнастики взяли участь у змаганнях з дартсу, фрізбі, настільного тенісу, спортивних конкурсах.


Майстер спорту з дзюдо та самбо, 8-разовий переможець і призер чемпіонатів України Володимир Долгіх та майстер спорту зі стрільби кульової, чемпіонка України Марія Бєлявська нагородили переможців і призерів змагань дипломами управління молоді та спорту міської ради, а всі юні спортсмени отримали сувеніри від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.