Учні Кіровоградського колегіуму взяли участь у проекті НОК України #OlympicLab

У навчально-виховному комплексі Кіровоградський колегіум проведено модуль «Волонтерство» проекту Національного олімпійського комітету України #OlympicLab, який реалізується за підтримки The Coca-Cola Foundation.
Випускники факультету фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету, працівники дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста спробували себе в ролі волонтерів та організували для школярів спортивно-пізнавальний захід, присвячений ІІІ літнім Юнацьким Олімпійським іграм, які цими днями відбуваються в Буэнос-Айресі. На початку заходу головний спеціаліст відділення НОК України в Кіровоградській області Микола Аношкін ознайомив учасників проекту зі світовим та національним волонтерським рухом у спорті, його завданнями та послідовниками.


У продовження спортивного свята діти під керівництвом волонтерів, сформувавши три команди, змагалися в різноманітних естафетах, спрямованих на розвиток рухової активності та координацію учнів молодших класів, формування основних навиків роботи з футбольним і баскетбольним м’ячем, тенісною ракеткою, іншим спортивним інвентарем.
Переможці й призери змагань відзначені дипломами управління молоді та спорту міської ради, а всі юні спортсмени отримали сувеніри з олімпійською символікою від обласного відділення НОК України.