Учні ЗОШ № 24 стали учасниками «Олімпійського дня здоров’я»

27 березня в рамках відзначення Міжнародного дня спорту заради розвитку та миру проведено «Олімпійський день здоров’я» в навчально-виховному об’єднанні «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 24 – центр дитячої та юнацької творчості «Оберіг» міста Кропивницького.
На початку спортивного свята фахівець відділення НОК України в Кіровоградській області Микола Аношкін розповів школярам, що за ініціативи Міжнародного Олімпійського Комітету і за підтримки Організації Об’єднаних Націй 6 квітня по всьому світу відзначатимуть Міжнародний день спорту заради розвитку та миру. Рішення щодо відзначення цього дня було одноголосно прийнято у 2013 році під час Генеральної Асамблеї ООН. Також діти дізналися про успіхи кіровоградських спортсменів на Олімпійських іграх сучасності.
Потім школярі продемонстрували свою майстерність під час показових виступів із таеквондо, взяли участь у спортивних конкурсах та відповіли на запитання олімпійської вікторини.


Команди-учасниці нагороджені дипломами управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького. Для загальноосвітньої школи організатори спортивного свята вручили олімпійську літературу, а всі юні спортсмени отримали сувеніри від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.