Спортсмени греко-римської боротьби вшанували пам’ять тренера Миколи Бондаря

15-16 вересня в спортивній залі Центральноукраїнського національного технічного університету м. Кропивницького проходив відкритий міський турнір з боротьби греко-римської серед юнаків, пам’яті Майстра спорту СРСР, тренера Миколи Бондаря.
У змаганнях, організованих за сприяння відділення НОК України в Кіровоградській області й управління молоді та спорту міської ради міста Кропивницького, взяли участь більше 100 юних атлетів 2003 – 2005 та 2007 – 2009 років народження з Кіровоградської, Черкаської та Полтавської областей. Всі учасники та гості змагань хвилиною мовчання вшанували пам’ять Миколи Бондаря, який 50 років свого життя віддав греко-римській боротьбі. До останнього дня Микола Миколайович представляв обласну федерацію греко-римської боротьби у складі відділення НОК України в Кіровоградській області. Серед вихованців тренера більше 20 майстрів спорту СРСР та України, чемпіон Європи серед юніорів Олександр Ушаков.


У турнірі кропивницьку міську КДЮСШ № 3, тренером-викладачем у якій тривалий час працював Микола Бондарь, представляли 27 вихованців. Учні даної спортивної школи Денис Ларіонов, Ян Красножон і Валерій Джибу завоювали золоті нагороди у своїх вагових категоріях.
Переможці та призери змагань нагороджені дипломами і медалями управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького, а також отримали кубки та призи від обласного відділення Національного олімпійського комітету України та обласної федерації боротьби греко-римської.