У кропивничан є гарна традиція – розпочинати день міста із загальноміської ранкової зарядки

15 вересня мешканці Кропивницького святкували день народження свого міста. Другий рік поспіль цей святковий для кропивничан день розпочинається із загальноміської ранкової зарядки «Do like OLYMPIANS».
Не зважаючи на похмурий дощовий ранок долучитися до легкоатлетичного оздоровчого пробігу і велопрогулянки центральними вулицями міста-іменинника виявили бажання біля 500 шанувальників здорового способу життя. Бігуни і велосипедисти стартували від Фортечних валів та пам’ятника Янголу – охоронцю і зустрілися на площі перед міською радою де разом із іншими містянами дружньо виконали загальноміську ранкову зарядку. Майстер-клас із олімпійської розминки «Do like OLYMPIANS» для всіх охочих провела Майстер спорту України зі спортивної гімнастики, чемпіонка України, учасниця чемпіонату Європи Катерина Шумейко.


По завершенні зарядки кропивницьких фізкультурників і спортсменів привітав міський голова Андрій Райкович. Він подякував їм за активну пропаганду здорового способу життя і побажав нових перемог і рекордів на спортивних аренах України та світу. Найактивніші учасники масової руханки отримали від Національного олімпійського комітету України футболки з логотипом «Do like OLYMPIANS».