Визначилися переможці Олімпіади Кіровоградщини

Вже традиційно третій рік поспіль напередодні Дня фізичної культури і спорту України на головній легкоатлетичній арені Кіровоградської області проводяться обласні комплексні змагання серед дітей і юнацтва «Олімпіада Кіровоградщини».
Під час урочистого відкриття спортивного свята учасників змагань привітали: перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Коваленко, заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Ул’яна Соколенко, в.о. директора обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Мирослава Ткаченко та головний спеціаліст відділення НОК України в Кіровоградській області Микола Аношкін.
У спортивних перегонах взяли участь команди із 28 міст, районів та об’єднаних територіальних громад Кіровоградщини, загалом 370 спортсменів-аматорів. До програми змагань входили естафети з елементами футболу та баскетболу, стрибки на скакалці, випробування з легкої атлетики (стрибки в довжину, човниковий біг) та конкурс «Тато, мама, я – спортивна сім’я».


За підсумками всіх випробувань у загальнокомандному заліку перемогу святкувала команда Олександрівського району. Срібні нагороди вибороли представники Маловисківського району. Бронзовими призерами стали спортсмени Бобринецької об’єднаної територіальної громади.
Переможці та призери «Олімпіади Кіровоградщини» отримали в нагороду дипломи, медалі, кубки від обласного управління освіти, науки, молоді та спорту, а також подарунки від обласного центру «Спорт для всіх» і відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області.