«Олімпійський урок» для школярів Первозванівського НВО

06 вересня в навчально-виховному об’єднанні села Первозванівка Кіровоградського району в рамках Всеукраїнської акції «Олімпійський тиждень» проведено спортивно-виховний захід «Олімпійський урок».
З нагоди такої непересічної події в житті школи в актовій залі зібралися учні 5-11 класів, а це біля 150 дітей. В гості до школярів завітали: керівник обласного відділення Олімпійської академії України Сергій Воропай, головний спеціаліст відділення НОК України в Кіровоградській області Микола Аношкін, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму виконавчого комітету Первозванівської сільської ради Сергій Данилов. Почесні гості ознайомили учнів навчально-виховного об’єднання з Олімпійськими видами спорту та їхнім походженням, розповіли про найвідоміших олімпійців Кіровоградщини різних часів, провели «Олімпійську вікторину».
На згадку про участь у цікавому та пізнавальному заході школярі отримали подарунки від Національного олімпійського комітету України – олімпійські путівники та щоденники, сертифікати, футболки, ручки, зошити, лінійки з логотипом «Олімпійського уроку».