Олімпійський урок для учнів Первозванівського навчально-виховного об’єднання

До відзначення Європейського тижня спорту на Кіровоградщині активно долучаються не лише мешканці обласного центру, а також жителі невеличких населених пунктів у різних куточках області.
Так, для учнів навчально-виховного об’єднання села Первозванівка завдяки співпраці адміністрації навчального закладу, обласного відділення НОК та Первозванівської сільської ради проведено яскравий і насичений «Олімпійський урок #BeActive». У рамках заходу, ініційованого НОК України, діти дізналися багато цікавих фактів про олімпійські види спорту та їх походження, а срібний призер Кубка СРСР з гандболу Наталія Фельдман розповіла про обраний нею вид спорту, історію його виникнення, правила гри та відповіла на запитання школярів. У свою чергу учні продемонстрували майстерність у показових виступах із футболу та дзюдо, а також взяли участь у спортивних естафетах.


Головний спеціаліст відділення НОК України в Кіровоградській області Микола Аношкін вручив дирекції Первозванівського навчально-виховного об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів дошкільний навчальний заклад» Свідоцтво про зарахування навчального закладу до мережі шкіл олімпійської освіти. Також за впровадження олімпійської освіти та виховання молоді в дусі олімпійських ідеалів Подяками обласного осередку НОК були відзначені: директор навчального закладу Оксана Курлова, вчитель фізичної культури Олена Іващенко та керівник центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Первозванівської об’єднаної територіальної громади Наталія Фельдман.
На згадку про участь у цікавому та пізнавальному заході школярі отримали від Національного олімпійського комітету України подарунки з символікою «Олімпійського уроку».