#OlympicLab в загальноосвітній школі села Миколаївка

img_20161108_1059448 листопада в рамках проекту Молодого посла України на ІІ зимових Юнацьких Олімпійських іграх Віри Передерій #OlympicLab, який реалізується Національним олімпійським комітетом України за підтримки Міжнародного Олімпійського Комітету, відбувся захід з учнями загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Миколаївка Кіровоградського району Кіровоградської області.
«Ментальне тренування» та «Олімпійський чат» зі школярами провели: майстер спорту України з велоспорту, стипендіат НОК України, багаторазовий чемпіон України Андрій Охватенко та кандидат у майстри спорту України з легкої атлетики, чемпіон України з напівмарафону Дмитро Капінус. Імениті атлети розповіли учням миколаївської школи про методи ментального тренування, які застосовуються спортсменами для досягнення високих результатів, поділилися власним спортивним досвідом, відповіли на численні запитання присутніх та провели для школярів олімпійську вікторину. Активні учасники заходу та діти, які знайшли правильні відповіді на запитання вікторини отримали подарунки від Національного олімпійського комітету України – олімпійські щоденники, блокноти, ручки, браслети, значки.

Також вчителів та учнів навчального закладу привітав відповідальний секретар обласного відділення НОК України Вадим Бебко, який у рамках Всеукраїнської акції НОК України «Олімпійська книга» вручив для облаштованого в шкільній бібліотеці «Олімпійського куточка» літературу на олімпійську тематику.
По завершенні заходу діти ще довго не хотіли залишати актову залу, продовжували спілкуватися зі спортсменами, які завітали з обласного центру, брали автографи та фотографувалися на згадку.