«Олімпійський урок» із дошкільнятами

dscn760214 вересня в рамках Всеукраїнської акції «Олімпійський тиждень» у дошкільному навчальному закладі № 23 «Супутник» міста Кропивницький проведено спортивно-виховний захід «Олімпійський урок».
Олімпійський урок з дошкільнятами провели: один із найтитулованіших спортсменів Кіровоградщини – заслужений майстер спорту України з велоспорту на треку, триразовий чемпіон світу, учасник XXVI літніх Олімпійських ігор (Атланта, США, 1996 р.), срібний призер XXVI літніх Олімпійських ігор (Сідней, Австралія, 2000 р.), почесний громадянин обласного центру Олександр Симоненко та студентка магістратури Національного університету фізичного виховання та спорту України, тренер СДЮШОР 1 міста Києва з художньої гімнастики, член оргкомітету ХХХІІ Чемпіонату світу з художньої гімнастики 2013 року Марія Колчин. Відомі атлети розповіли вихованцям дитячого садочка про свою спортивну кар’єру та відповіли на їх запитання. На згадку про зустріч з відомими спортсменами діти отримали сувеніри, а дошкільний навчальний заклад – футбольні м’ячі від обласного відділення НОК України.
Також у рамках Всеукраїнської акції Національного олімпійського комітету України «Олімпійська книга» Олександр Симоненко, який є першим заступником голови відділення НОК України в Кіровоградській області вручив для ДНЗ № 23 літературу на олімпійську тематику.