Юні мешканці Кіровограда відзначили
День міста велоперегонами “РоверОк”

DSC_1224З нагоди відзначення 261-ї річниці заснування міста Кіровограда в міському дендропарку проведено ІХ традиційний турнір з велоперегонів серед дітей «РоверОк».

Дитяча велогонка організована громадською організацією «Кіровоградський клуб велолюбителів «Там-Де-Ми», за сприяння обласного відділення НОК України і відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. Мета заходу – розвиток у дітей зацікавленості до їзди на велосипеді, пропаганда здорового способу життя, виховання дбайливого ставлення до оточуючого середовища.
Під час урочистого відкриття змагань учасників та гостей велоперегонів привітав Заслужений майстер спорту України з велоспорту на треку, срібний призер XXVIІ літніх Олімпійських ігор 2000 року в Сіднеї, представник у НОК України Олександр Симоненко.


У змаганнях взяли участь 125 юних велосипедистів від 2 до 12 років.


А їх мами стали учасниками перегонів «Вело мама».

По завершенні спортивних баталій президент клубу велолюбителів «Там-Де-Ми» Сергій Ларшин та відповідальний секретар відділення НОК України в Кіровоградській області Вадим Бебко нагородили переможців і призерів змагань дипломами за підписом Президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки, кубками та медалями від обласного відділення НОК України, а також вручили юним спортсменам призи та солодощі від спонсорів змагань.