В Кропивницькому вшанували пам`ять відомих баскетбольних тренерів Віктора Дубіна та Леоніда В’язовського

На базі факультету фізичного виховання ЦДПУ імені Володимира Винниченка відбувся відкритий турнір з баскетболу, присвячений пам`яті Віктора Дубіна – тренера, доцента кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту, судді всесоюзної, національної категорій та Леоніда В’язовського – колишнього головного тренера Кіровоградської області з баскетболу.
У змаганнях, організованих за сприяння відділення НОК України в Кіровоградській області, взяли участь 8 баскетбольних колективів з п’яти міст України.


Під час урочистого відкриття учасників турніру привітали: начальник управління молоді та спорту Кропивницької міської ради Вячеслав Гурський, ректор ЦДПУ ім. В. Винниченка, профессор Євген Соболь, голова федерації баскетболу Кіровоградській області, член активу обласного відділення НОК України Микола Аношкін.
В запеклій боротьбі звання чемпіонів завоювали спортсмени Кривого Рогу, срібні нагороди в активі представників Києва, бронзовими призерами стали кропивницькі баскетболісти, четверте та п’яте місця посіли команди Одеси та Миколаєва.