Кіровоградські діти активно відпочивали в Києві

20160704_081525У рамках проведення Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей у літній період канікул «Олімпійське літо» з 2 по 5 липня на базі Віта Парку «Борисфен» у м. Києві було організовано спортивно-оздоровчий табір, у якому активно відпочивали 45 дітей віком від 6 до 17 років з міста Кіровограда.
Забезпечували роботу табору педагоги зразкового колективу-студії хореографічного мистецтва «Аеліта» відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради, за сприяння відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області. Керівник проекту – Олександра Ткаченко.
Кожен ранок для мешканців оздоровчого табору починався із зарядки. А далі, після смачного сніданку юні олімпійці брали участь у спортивних естафетах, квесті, змаганнях із плавання, відповідали на запитання олімпійської вікторини.

За виконання завдань та участь у спортивних конкурсах діти отримували спеціальні значки. За кількістю отриманих відзнак було визначено переможців. Ними стали: Олександра Лук’яненко, Катерина Когатько, Дар’я Лопатіна, Марія Стрілець.
Найактивніші учасники спортивних змагань нагороджені дипломами обласного відділення НОК України, а також отримали олімпійські щоденники, блокноти та значки з олімпійською символікою й інші призи від організаторів табору. Також на згадку про перебування в столиці України діти відвідали аквапарк, експериментаріум, прогулялися центральними вулицями Києва.