Відбувся щорічний Всеукраїнський
семінар-нарада НОК України

21480137416-17 грудня в м. Києві проходив щорічний Всеукраїнський семінар-нарада за участю керівників усіх регіональних осередків Національного олімпійського комітету України.
Всеукраїнський семінар-нарада є традиційним щорічним заходом НОК України, який проводиться з метою удосконалення взаємодії центрального офісу з регіональними відділеннями, а також підвищення ефективності реалізації регіональних програм. У роботі семінару від Кіровоградського обласного відділення НОК України взяли участь: голова відділення Олександр Кузьмін, головний спеціаліст осередку Микола Аношкін та головний бухгалтер Людмила Стратова.
У відкритті заходу взяв участь президент НОК України Сергій Бубка. У своєму вступному слові головний олімпієць країни привітав представників регіональних відділень з 25-річчям НОК України, а також вручив їм нагороди Олімпійського комітету. Сергій Бубка наголосив на тому, що зараз вкрай необхідна консолідація зусиль з усіма суб’єктами олімпійського руху щодо збереження та розвитку матеріально-технічної бази, професійних кадрів як провідних атлетів, так і тренерського складу з метою забезпечення якісної підготовки атлетів до Олімпійських ігор, Юнацьких Олімпійських ігор, олімпійських фестивалів.

В рамках семінару-наради детально обговорювалася взаємодія НОК України з регіональними відділеннями у поточному році, плани та перспективи роботи на наступний рік. Представники відділення НОК України в Кіровоградській області прозвітували про проведену роботу в 2015 році та розповіли про головні завдання, які ставить перед собою відділення на 2016 рік.