Проведено чемпіонат м. Кіровограда
з хокею на столі

201220157691_120 грудня в Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г. Шевченка за сприяння відділення НОК України в Кіровоградській області й відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради проведено дитячий чемпіонат міста Кіровограда з хокею на столі, присвячений Дню Святителя і Чудотворця Миколая.
У спортивному турнірі взяли участь 27 юних спортсменів. Серед учасників до 6 років переміг Максим Хімченко. У віковій категорії до 8 років перемогу виборов Артем Матанцев. Серед юних спортсменів до 10 років переміг Олександр Понура. У змаганні спортсменів старших 10 років найкращий результат продемонстрував Євгеній Матанцев. У відкритій віковій групі найсильнішим виявився Дмитро Литвинюк.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, медалями та сувенірами від обласного відділення Національного олімпійського комітету України, а всі учасники турніру отримали солодкі призи від обласної федерації хокею на столі.
201220157698_1