Олімпійське лелеченя завітало до Первозванівської громади

В Первозванівській об’єднаній територіальній громаді відбувся другий етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя».
Захід організовано за співпраці центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», відділення НОК України в Кіровоградській області, відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму виконавчого комітету Первозванівської сільської ради. У змаганнях взяли участь команди 6 навчальних закладів населених пунктів громади: Степового, Бережинки, Калинівки, Клинців, Покровського, Первозванівки. Хлопці та дівчата демонстрували свою майстерність, кмітливість, добру фізичну підготовку й ерудованість під час представлення команд, комбінованої естафети, рухливої гри та олімпійської вікторини.


В цікавій боротьби в загальному заліку третє місце посіла команда учнів Степової філії. Срібними призерами стали школярі Первозванівського ліцею. А золоті нагороди на право представляти Первозванівську об’єднану територіальну громаду в обласному етапі змагань завоювали вихованці Калинівської філії. Переможці та призери «Олімпійського лелеченяти» нагороджені кубками і дипломами від організаторів, а також отримали футболки із символікою заходу, сувеніри та спортивний інвентар від обласного відділення НОК України.