Голова відділення НОК прочитав гостьову лекцію для студентів факультету фізичного виховання

12 березня в лабораторії олімпійських досліджень кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту ЦДУ імені Володимира Винниченка відбулась гостьова лекція на тему: “Відділення НОК України у Кіровоградській області у системі олімпійського руху”.
Лекцію прочитав Вадим Бебко, голова відділення НОК України в Кіровоградській області.
На лекції були присутні студенти двох спеціальностей: 017 Фізична культура і спорт та 014.11 Середня освіта (Фізична культура), а також викладачі факультету фізичного виховання. На початку лекції з вітальним словом виступили: Вікторія Бабаліч, завідувачка кафедри теорії та методики олімпійського і професійного спорту, Сергій Воропай. Під час лекції студенти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти мали можливість поглибити знання за наступними темами:
1) ” Олімпійський рух в Україні “, що студенти опановують у рамках вивчення навчальної дисципліни Олімпійський і професійний спорт;
2) “Організаційна структура галузі фізична культура та спорт”, що здобувачі вищої освіти мають можливість вивчити у межах навчальної дисципліни Спортивний менеджмент. Студенти другого (магістерського) рівня вищої освіти мали можливість розширити та поглибити знання за темою: “Управління громадськими організаціями” , яку опановують під час вивчення навчальної дисципліни Менеджмент та маркетинг у фізичній культурі та спорту.
Матеріал лекції та манера його донесення сподобалася аудиторії і викликала жваве обговорення. По її завершенні. Вадим Бебко аргументовано відповів на деякі гострі питання сьогодення, пов’язані з діяльністю відділення НОК під час воєнного стану.