«Спортивна зима» – це веселі активності на льоду

29 лютого в м. Кропивницькому на льодовій ковзанці «Слайз» відбувся фізкультурно-оздоровчий захід для школярів Кіровоградщини «Спортивна зима».
Проєкт реалізовано за співпраці відділення НОК України в Кіровоградській області та обласного центру «Спорт для всіх». До заходу долучились 60 учасників із 8 територіальних громад області , які взяли участь в естафетах та спортивних активностях на льоду.
Учасників спортивного свята привітали: голова відділення НОК України в Кіровоградській області Вадим Бебко, директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Дмитро Янчук, начальник управління молоді та спорту Кропивницької міської ради Вячеслав Гурський.
У цікавій насиченій змагальній програмі найкраще володіння ковзанами, спритність і кмітливість продемонстрували хлопчики та дівчатка з Помічнянської громади. Призерами змагань також стали учні Калинівської філії Первозванівської ОТГ та школярі Голубієвіцького ліцею Компаніївської селищної ради.
Переможці змагань отримали олімпійські футболки від НОК України, а всі учасники – пам’ятні сувеніри та дипломи від обласного центру «Спорт для всіх».