Чемпіонка світу розповіла учням Балашівської гімназії про свою спортивну кар’єру та тренерську роботу

27 лютого за ініціативи відділення НОК України в Кіровоградській області в Балашівській гімназії міста Кропивницького реалізовано напрямок «Основи розвитку бізнесу та кар’єри» Всеукраїнського спортивно-інтерактивного заходу серед дітей та молоді #OlympicLab.
Про свою насичену спортивну кар’єру та перші успіхи в тренерській роботі розповіла майстер спорту України міжнародного класу з Таеквон-до ІТФ, чемпіонка Європи та світу, стипендіат НОК України Владислава Періханян. Спортсменка згадала найяскравіші емоції та найбільші розчарування від виступів на змаганнях, поділилася секретами підкорення спортивних вершин, продемонструвала найбільш пам’ятні нагороди. Владислава закликала хлопців та дівчат долучатися до занять спортом, розповіла, як набуті впродовж спортивної кар’єри риси характеру, навички та досвід допомагають їй у тренерській діяльності, відповіла на численні запитання школярів. Також про свої перші здобутки в спорті розповіли провідні спортсмени Балашівської гімназії: призер чемпіонатів України з легкої атлетики Владислав Тесленко та призерка чемпіонатів області з карате Ліза Кольцова.
Після спілкування діти переглянули показові виступи, взяли участь у спортивних естафетах та відповіли на запитання олімпійської вікторини.


Директор навчального закладу Марія Михайлова подякувала гостям за змістовну розповідь та цікаву змагальну програму, а відповідальний секретар обласного осередку НОК Микола Аношкін і Владислава Періханян нагородили гімназистів дипломами відділення, вручили їм сертифікати учасника проєкту #OlympicLab, спортивні сувеніри, а для закладу надали м’ячі та олімпійські календарі.